pannacotta
början på pannacottan
2 portioner
2 dl vispgrädde
1 msk nescafe ungefär
1 tsk krossad kardemumma ungefär
½ dl gelesocker
kokas å vispas i ca 1 minut
häll upp i lämplig form
å låt svalna å stelna
svårt att fota å hälla
samtidigt :)
servera med fileade blodapelsiner
2 portioner
2 dl vispgrädde
1 msk nescafe ungefär
1 tsk krossad kardemumma ungefär
½ dl gelesocker
kokas å vispas i ca 1 minut
häll upp i lämplig form
å låt svalna å stelna
svårt att fota å hälla
samtidigt :)
servera med fileade blodapelsiner
Kommentarer
Postat av: GP
Jag äter apelsin med lite salt och hoppar över de där komplicerade stegen med pannacotta. Kombinationen salt och surt tillfredsställer sockerbegäret utan det dåliga samvetet som en chokladkaka ger...
Trackback