husmors-jul-tips

 
 
julafton är alltid den 24 december fast det kommer så plötsligt jämt
 
 
använd ett rostfritt mått med hällpip när du häller upp knäcksmeten
 
 
om du hårdkokar knäcksmeten
 
så det behövs en smärgel för att få den ren
 
då blir gjutjärnspannan aldrig vad den varit
 
å du riskerar att bli impopulär
 
 
om du använder termometer med alarm till skinkan
 
kom ihåg att slå igång alarmet
 
98 grader är för mkt för skinkan
 
 
om du använder fryst gräslök till gräddfilssåsen
 
var försiktig när du öppnar den
 
den kan lixom explodera
 
å dekorera hela/halva köket med gräslök
 
 
små chokladknappar är bra till mycket
 
t.ex knäck å biskvier
 
 
när du slår in julklappar
 
sätt på etikett å skriv namnet
 
på mottagaren genast
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0